Piaggio gradski skuteri

Piaggio gradski skuteri

Piaggio u svojoj ponudi gradskih skutera s visokim kotačima ima modele Liberty, Medley i Beverly.

Piaggio Liberty 125

Piaggio u svojoj ponudi gradskih skutera s visokim kotačima ima modele Liberty, Medley i Beverly. Potpuno obnovljen, model Piaggio Liberty dostupan je s agregatima od 50, 125 I 150 cm³, kako bi zadovoljio različite potrebe mobilnosti I zajamčio sjajne performance, maksimalnu pouzdanost i iznimno niske troškove održavanja. Liberty S obogaćen je završnim detaljima koji mu daju sportski izgled. Više o modelu Liberty saznajte na:

Liberty 50 4T

Piaggio Medley 150 S

Piaggio Medley novi je lagani gradski skuter, potpuno opremljen i tehnološki napredan. Spaja prednosti laganog skutera velikih kotača s udobnošću i performansama velikog skutera. Pogonjen je novim iget 125 i 150 agregatima s elektronskim ubrizgavanjem, vodenim hlađenjem i razvodom s 4 ventila. Više o modelu Medley saznajte na:

Medley 150

Piaggio Beverly 300 by Police

Piaggio Beverly ističe se atraktivnim dizajnom, sjajnim performansama i vrhunskom sigurnošću, ne samo zbog velikih kotača, nego i zahvaljujući i izvanrednoj izradi šasije. Dostupan je u širokom rasponu verzija: Beverly 300, klasik urbane mobilnosti, nudi sigurnost pouzdanost i performanse; Beverly 300 S sportskija je, agresivnija verzija; Beverly 300 Police rezultat je suradnje dvije poznate talijanske marke; Beverly 350 Sport Touring prvi put predstavio je ABS/ASR sigurnosne sustave i novi 350 agregat koji jamči vrhunske performanse.