Piaggio Medley 150 Euro 5

3.949,00 

PRAKTIČAN, DINAMIČAN, LAGAN … I PRIVLAČAN

Piaggio Medley stvorio je novu klasu Piaggio skutera velikih kotača koja kombinira prednosti agilnog i laganog skutera s prednostima velikih i snažnijih skutera velikih kotača.

Snažnih performansi i tehnološki napredan

Dinamičan i praktičan, Piaggio Medley 150 i-get nudi 12,4 Kw snage, što ča čini jednim od snažnijih skutera visokih kotača u srednjoj klasi, bez kompromisa po pitanju potrošnje goriva. Ima i potpuno novu LCD instrument ploču koja omogućava jednostavan i siguran pregled svih podataka.

Kategorije:

Piaggio Medley 150 Euro 5

Start&Stop

Start&Stop sustav koji koristi Piaggio Medley 150 i-get je RISS (Regulator Inverter Start&Stop System) te je dizajniran kako bi automatski ugasio agregat 1-5 sekundi od stajanja. Uistinu inteligentan način smanjivanja potrošnje goriva.

360° sigurnost

Sigurnost je u brojevima. U ovom slučaju, u promjeru kotača, 16’’ sprijeda i 14’’ straga, koji pružaju izuzetnu stabilnost i udobnost u vožnji. Bosch dvokanalni ABS sustav daje dodatnu dozu sigurnosti i pouzdanosti, a sve je zaokruženo uvođenjem kontrole proklizavanja za još bolje prianjanje na skliskim podlogama.

Toliko prtljažnog prostora

Smještaj spremnika za gorivo ispod podnice omogućio je prostor ispod sjedala dovoljno velik za smjestiti dvije integralne kacige, što je za skuter visokih kotača iznimno rijetko.

piaggio medley motor