Piaggio Liberty 125 S Euro 5

3.299,00 

Izgled je sve

Piaggio Liberty S 125 ABS najsportskiji je Liberty model te se ističe nizom stilskih detalja poput kotača, retrovizora i drugih elemenata u upadljivoj crnoj boji te crvenim šavom sjedala. Prirodno je da svojim izgledom S verzija privlači mlađe vozače. Iako je izgled važan, ni performanse nisu za zanemariti te je velika pažnja posvećena agregatu i udobnosti vozača. Jednocilindrični i-get (Italian Green Experience Technology) agregat koji pokreće model Piaggio Liberty S 125 nudi izvanredne performanse, smanjenu potrošnju goriva i minimalno održavanje. Veliki kotači od 14” i 16” te suvremeni ovjes učinkovito svladavaju neravnine na cesti, dok ABS na prednjem kotaču pomaže prednjem disku promjera 240 mm te bubnju straga.

Kategorije:

Piaggio Liberty 125 S Euro 5

Stražnja zaštita

Piaggio Liberty S 125 završava elegantnim svjetlosnim sklopom na repu s pokazivačima smjera integriranima s nosačem prtljažnika koji se nastavlja na rukohvat za suvozača. Rep uključuje i bočne elemente dizajnirane za zaštitu putnika od udara koji su usklađeni s elementima na prednjem dijelu.

piaggio liberty 125 s stražnja zaštita
piaggio liberty 125 s obilje prostora

Obilje prostora

Piaggio Liberty S 125 ima dva pretinca za prtljagu. Prvi pretinac ispod  upravljača iz dva dijela može se zaključati, a u prostor ispod sjedala moguće je pohraniti jet kacigu s vizirom (pristup je omogućen pritiskom tipke na upravljaču).

Elegancija i proporcije

Ergonomija modela Piaggio Liberty S 125 pomno je promišljena, počevši od prednjeg oklopa s prepoznatljivim središnjim elementom. Spoj tehnologije i estetike vidljiv je kod LED parkirnih svjetala i glavnog svjetla u središtu upravljača na kojem se nalazi i instrument ploča koja mudro sjedinjuje analognu i digitalnu tehnologiju gdje veliki brzinomjer zauzima ponosno mjesto među LCD multifunkcionalnim ekranom kojim se upravlja pritiskom tipke na upravljaču.

Slijedite Blue Sapphire prema sportskoj dimenziji

U gradu je nova nijansa plave. Boja Blu Sapphire svojom naglašenom dinamičnošću podiže Piaggio Liberty S na novu razinu stila i odlučnosti.