Piaggio Beverly 300 S Euro 5

5.849,00 

Osjećaj se u sjedalu kao na vrhu svijeta

Novi Beverly je dinamičniji nego ikad zahvaljujući čistim, oštrim linijama i detaljima koji naglašavaju sportsku, hrabru osobnost.
Utjelovljenje Made in Italy stila, kombinacija boja, materijala i dizajna, Beverly će vas osvojiti prije nego i sjednete na njega.
Sportska S verzija dolazi s grafitno sivim detaljima, crnim sjedalom od dva materijala s dvostrukim šavom u dvije boje te tamno sivim kotačima.

Kategorije:

Piaggio Beverly 300 S Euro 5

Više snage

Agregat 300 HPE pruža 23% više snage u odnosu na prethodni model, 16% više okretnog momenta te zadovoljava Euro5 normu. Mehanički i elektronički dijelovi su dorađeni kako bi se optimizirale performanse i smanjila potrošnja goriva.

Piaggio Beverly S 300 ima više snage

Obilje prtljažnog prostora

Postavljanjem spremnika goriva u središnji tunel, iznad podnice, omogućilo je da prostor ispod sjedala postane dovoljno velik za smjestiti dvije jet kacige. Druga pogodnost koju ovo rješenje nudi je dolijevanje goriva bez silaženja sa skutera, kao i poboljšana centralizacija mase koja omogućava iznimno iskustvo vožnje.

Elegantan, prepoznatljiv stil

Izvorne dizajnerske linije i stilski odabir odražavaju njegov živahni duh. Spremnik za gorivo postavljen je u središnjem tunelu kako bi pružio osjećaj vožnje motocikla i kako bi skuter dobio na ravnoteži između snage i okretnosti. Sportski izgled vozila naglašavaju detalji u mat grafitno sivoj boji, poput nosača prtljažnika, oslonaca za noge suvozača, središnjeg tunela, kotača i crno sjedalo od dva materijala s dvostrukim šavovima.

piaggio Beverly 300 S elegantan dizajn