Vespa GTS 300 Euro 5

7.249,00 

NOVA ALI PREPOZNATLJIVA KAO I UVIJEK

Dizajn i tehnologija Vespe GTS nastavljaju se razvijati, ali ono što se nikad ne mijenja je spontana osobnost i privlačna estetika koja je sastavni dio ove talijanske legende. Ova elegantna suputnica obogaćena je novim detaljima po pitanju stila i udobnosti kako bi svako putovanje bilo nezaboravno. Sve što trebate napraviti je sjesti i uživati u vožnji, a Vespa GTS će se pobrinuti za sve drugo.

Legendarni stil

Svaki detalj Vespe GTS temeljito je razrađen. Boje su sjajne i svijetle, sjedalo i unutrašnjost su usklađeni, kromirani elementi daju dodatnu dozu eleganciju, a čak je i omiljena “kravata” koja je uvijek krasila prednji dio Vespe sada dobila suvremeni novi izgled.

Praktična i izravna

Sustav pokretanja bez ključa, praktični USB priključak i Bike Finder za jednostavno prepoznavanje vozila na parkingu samo su neke od značajki zbog kojih je Vespa GTS iznimno jednostavna za koristiti. Tu je i 300 HPE, najsnažniji agregat ikad ugrađen na Vespu, koji će i najdosadniju ulicu pretvoriti u uzbudljivu pustolovinu.

Uvijek sigurna

Najnovije inovacije daju Vespi GTS novu razinu kontrole i upravljivosti. Potpuno redizajnirani ovjes, kočni sustav s dva diska i ABS i ASR sustavima osiguravaju stabilnost čak i na neravnim cestama te još preciznije i učinkovitije kočenje.

Kategorije:

Vespa GTS 300 Euro 5

vespa gts 125 tehnologija
vespa gts 300 agregat