Vespa GTS 125 Euro 5

6.099,00 

NOVA ALI PREPOZNATLJIVA KAO I UVIJEK

Dizajn i tehnologija Vespe GTS nastavljaju se razvijati, ali ono što se nikad ne mijenja je spontana osobnost i privlačna estetika koja je sastavni dio ove talijanske legende. Ova elegantna suputnica obogaćena je novim detaljima po pitanju stila i udobnosti kako bi svako putovanje bilo nezaboravno. Sve što trebate napraviti je sjesti i uživati u vožnji, a Vespa GTS će se pobrinuti za sve drugo.

Legendarni stil

Svaki detalj Vespe GTS temeljito je razrađen. Boje su sjajne i svijetle, sjedalo i unutrašnjost su usklađeni, kromirani elementi daju dodatnu dozu eleganciju, a čak je i omiljena “kravata” koja je uvijek krasila prednji dio Vespe sada dobila suvremeni novi izgled.

Opustite se

S Vespom GTS, udobnost je na najvišoj razini zahvaljujući sustavu bez ključa,  daljinskom otvaranju sjedala, praktičnom USB priključku za punjenje vaših uređaja i  funkciji Bike Finder za daljinsko prepoznavanje vozila.

Uvijek sigurna

Najnovije inovacije daju Vespi GTS novu razinu kontrole i upravljivosti. Potpuno redizajnirani ovjes, kočni sustav s dva diska i ABS i ASR sustavima osiguravaju stabilnost čak i na neravnim cestama te još preciznije i učinkovitije kočenje.

Kategorije:

Vespa GTS 125 Euro 5

vespa gts 125 tehnologija
vespa gts 125 udobnost sjedala