Vespa GTS Super 300 Tech Euro 5

7.749,00 

SUPER IME, SUPER PERFORMANSE

Obnovljenog dizajna, Vespa GTS Super spremna je odvesti vas u još uzbudljivije pustolovine i izazvati još jače emocije. Riječ je o modelu sportskog duha koji usvaja najnoviju tehnologiju na nove, iznenađujuće načine. Različite verzije nadilaze jednostavne promjene boja, omogućavajući svakome da u potpunosti izrazi svoj stil i individualnost.

Vrh ponude GTS modela

Vespa GTS SuperTech ima ekskluzivni TFT zaslon u boji veličine 4,3” za jednostavan pregled svih informacija korisnih za putovanje. Putem sustava Vespa MIA, dijela serijske opreme na ovom modelu moguće je povezati pametni telefon s vozilom i otključati funkcije koje vožnju čine još ugodnijom. Sustav uključuje i GPS navigaciju*, uz sve ovo dolazi 300 HPE agregat, jedan od najučinkovitijih ikada ugrađenih na Vespu.

Vespa MIA u serijskoj opremi

Serijska oprema Vespa GTS SuperTech uključuje sustav povezivanja Vespa MIA, tehnologiju koja vam omogućuje povezivanje pametnog telefona s elektroničkim sustavom na vozilu putem Bluetooth veze. Na ovaj način moguće je dobiti ukupnu statistiku svakog putovanja i bolje upravljati pozivima, porukama i glazbenim popisima za reprodukciju, bez skidanja ruku s upravljača.

Klasična i avangardna

Najnovija tehnologija susreću se s bezvremenskim dizajnom Vespe u kombinaciji svijetlih, teksturiranih i matiranih boja koje daju život naelektriziranim igrama svjetla i kontrasta. Ističu se tehnički detalji u toploj sivoj i fluorescentnoj zelenoj boji, sjedalo od visokokvalitetnih materijala i kontrastnih šavova, pretinac ispod sjedala s LED svjetlom, kao i dizajn te posvećenost detaljima koji Vespu čine neponovljivom.

*Funkcija navigacije besplatna je tri godine od dana prvog korištenja. Moguće je produženje uz doplatu.

Kategorije:

Vespa GTS Super 300 Tech Euro 5

vespa gts super 300 tech ergonomika
vespa gts super 300 tech agregat