Moto Guzzi V85 TT Travel

14.949,00 

ROĐENI PUSTOLOV V85 TT TRAVEL

Dizajniran za istraživanje i neustrašive pustolovine, V85 TT Travel dolazi u novoj sivoj Grigna boji te sadrži niz dodataka već impresivnom popisu opreme. Spoj stila, udobnosti i performansi jamči da će svako putovanje biti nezaboravno iskustvo. Opremljen serijskom opremom koja je sve samo ne standardna, s višim Touring vjetrobranom, središnjim osloncem i senzorom tlaka u gumama, Moto Guzzi V85 TT Travel dizajniran je kako bi putovanje vaših snova učini uzbudljivom stvarnošću. Njegov istraživački duh vidljiv je na prvi pogled, dok niz multimedijskih i elektroničkih funkcija pojednostavljuje vožnju na cesti i izvan nje.

Kategorije:

Moto Guzzi V85 TT Travel

VELIČINA SIVE

Moto Guzzi V85 TT Travel osvježen je novom sivom bojom. Jedinstvena kombinacija boja i grafika naglašava bočne oplate i spremnik goriva i niz elemenata uključenih u serijsku opremu. Izgled koji je u isto vrijeme sportski i elegantan Moto Guzzi V85 TT Travel čini savršenim suputnikom za svaku priliku.

VANSERIJSKA UDOBNOST

Zahvaljujući serijskoj opremi, vožnja Moto Guzzi V85 TT Travela jednostavna je i udobna čak i na off-road rutama. Ističe se udobnim ovjesom, višim Touring vjetrobranom koji pruža više zaštite, Urban bočnim koferima i grijanim ručkama. Iskustvo je sada obogaćeno središnjim osloncem i sustavom nadzora tlaka u gumama. Samo jedna stvar nedostaje V85 TT Travelu: vi za upravljačem do sljedeće destinacije.

PAMETNI TELEFON, PAMETNI MOTOCIKL

Za upravljačem Moto Guzzi V85 TT Travela uvijek možete računati na Moto Guzzi MIA, multimedijsku platformu koja vam omogućava povezivanje pametnog telefona s vozilom, proširuje funkcije instrument ploče i pojednostavljuje putovanja. Idealna je za praćenje svakog detalja vašeg motocikla i uživanje u svakom trenutku vašeg putovanja.