Moto Guzzi V7 Special

10.549,00 

V 7 SPECIAL

Klasičan i elegantan, V7 SPECIAL ima ono nešto što se zove čista osobnost. Vjeran svojim korijenima, obnovljen novim 850cc agregatom, SPECIAL ima svu snagu i ljepotu koju očekujete od autentičnog Moto Guzzija. va trajna legenda ne boji se prigrliti suvremenost te dolazi sa svim dodacima koji pružaju maksimalne performanse, sigurnost i užitak u vožnji. Odgovor se krije u imenu. Ovaj motocikl je za vozače koji traže nešto posebno, a to će i pronaći kad sjednu na ovu istinsku legendu.

Kategorije:

Moto Guzzi V7 Special

Strast za savršenstvom

Ekipa dizajnera u Mandellu je neumorno tragala za savršenstvom postižući nove razine udobnosti, sigurnosti i užitka u vožnji novog V7 SPECIAL modela. Vozači će cijeniti karakteristike poput DUNLOP ARROWMAX STREETSMART guma, idealne i za skliske podloge, kao i skraćeni blatobran, potpuno novo LED prednje svjetlo te nove prednje i stražnje pokazivače smjera.

Osjeti slobodu

V7 SPECIAL ima udobno sjedalo vintage stila u klasičnoj smeđoj boji te rukohvat za suvozača od nehrđajućeg čelika koji naglašava elegantni izgled motocikla, ali i pruža veću razinu udobnosti u vožnji.

Posebna do najmanjeg detalja

Obojena traka na bočnim oplatama odgovara trkaćoj traci na spremniku goriva kao posveta nezaboravnom V750 S3 iz 1975. Niz kromiranih i ukrasnih detalja naglašavaju oblik i boju, sa završnom obradom koja spaja tradiciju i inovaciju do savršenstva, poput žbičanih kotača s poliranim aluminijem i crnim središnjim dijelom kotača, instrument ploča s dva okrugla instrumenta i “old-school” sjedalo.