Moto Guzzi V85 TT

12.949,00 

SAN NA DVA KOTAČA

Nema boljeg načina za opisati V85 TT i V85 TT Travel. Euro 5 agregat sada ima veći okretni moment pri malim i srednjim okretajima uz performanse bolje i uzbudljivije no ikad. Pet modova obogaćuju iskustvo vožnje kako bi svaki vozač pronašao način koji će mu ubrzati rad srca. S estetske strane, tu su novi kotači s gumama bez zračnica i upečatljive nove grafike koje naglašavaju svaku krivulju na motociklu za kojim će se okretati prolaznici dok klizi kroz zavoje. Priznaj, već jedva čekaš staviti kacigu.

GLATKA VOŽNJA DO KRAJA

Počast pustolovinama u najčišćem obliku. Novi V85TT napravljen je za sve izazove. Kombinira najnovije inovacije, nevjerojatnu razinu udobnosti i bogato nasljeđe Moto Guzzi marke. Ovo je motocikl koji donosi stil, funkcionalnost, čvrstinu i izvanredne performanse te sada udovoljava Euro 5 normi.

Kategorije:

Moto Guzzi V85 TT

STVOREN ZA PUSTOLOVINU

Esencijalan, funkcionalan i upravljiv, V85 TT pretvara i najobičniju svakodnevnu vožnju u pustolovinu. Njegove čiste linije naglašavaju ponos orla iz Mandella: poprečni  90° V dvocilindrični agregat s jednom bregastom osovinom u glavi i dva ventila po cilindru. Ovaj ljepotan od 853 cm³ snage 76 KS i impresivnog okretnog momenta od 82 Nm pri 5.000 okretaja. Kad se tome doda spremnik goriva zapremnine 23 litre, dobijete preko 400 neprekinutih kilometara uzbudljivih pustolovina.

moto guzzi v85 tt motor

VOŽNJA PO TVOM GUŠTU

Položaj sjedenja i ergonomija pomno su osmišljeni kako bi optimizirali pregled čak i najvišim vozačima ili vozaču u off-road vožnji u podignutom položaju. Visina od 830 omogućava ugodno držanje nogu na tlu, zahvaljujući i kompaktnoj figuri te težini od svega 211 kg. Sve to skupa doprinosi opuštenom položaju u vožnji i savršenoj kontroli motocikla čak i pod punim opterećenjem.

SPREMAN ZA SVE

V85 TT dolazi s cijelim nizom off-road dijelova u serijskoj opremi poput štitnika za ruke, visokog prednjeg blatobrana i ispušnog lonca. Također je opremljen full LED svjetlima s prednjim svjetlom koje za dnevno svjetlo ima siluetu Moto Guzzi orla, dok stražnje LED svjetlo podsjeća na zrakoplov pri uzlijetanju.

ELEKTRONSKI SUSTAV