Nove Vespa boje

Nove Vespa boje

Nove Vespa Boje: Vespa predstavlja nove boje za 2017 godinu, a uz svoju novu vespu možete dobiti i paket dodatne opreme

Vespa donosi nove boje u proljeće, a u odabranim Vespa prodajnim salonim možete uz svoju novu Vespu Primaveru i Sprint 50 te GTS 300 i GTS Super 300 dobiti i poklon dodatne opreme vrijednosti do preko 5.800 kn.

Mladenačka, inovativna, tehnološki napredna, agilna i dinamična, Vespa Primavera je suvremena nasljednica svježine i radosti života koju Vespa predstavlja već više od sedamdeset godina. Vespa Sprint nastavlja tradiciju vitalnosi i mladosti. Zamišljena je kao evolucija Primavere namijenjena mlađim vozačima s naglašenim sportskim duhom. Lagana, mala šasija izrađena u potpunosti od čelika osigurava sigurnu i udobnu vožnju. Sportske, mladenačke linije, četvrtasto prednje svjetlo i kotači od 12” glavni su aduti Vespe Sprint.

Velika, funkcionalna, udobna i sigurna, Vespa GTS kombinira urbanu eleganciju i sportski duh s putnom namjenom. GTS, GTS Super, Supersport i Touring verzije su ove najjače Vespe koju pokreće moderni Euro 4 agregat, hlađen tekućinom i s elektronskim ubrizgavanjem, a za sigurnost vozača brinu i ABS/ASR sigurnosni sustavi.