Aprilia Tuono 660

11.249,00 

Jak poput groma, lagan poput oblaka

Dva svemira se sudaraju… Legendarni Tuono V4 1100 susreće naprednu tehnologiju modela RS 660 te nastaje Tuono 660, motocikl dizajniran kako bi promijenio način na koji promatraš svijet. Predstavljamo Tuono 660, novu generaciju svestranog sportskog motocikla. Zabavan, jednostavan i neodoljivo privlačan. Njegov moćni spoj snage i izvanredne lakoće pruža uistinu jedinstveno iskustvo vožnje koje ostavlja bez daha.

Gospodar svake ceste

Pet modova vožnje, od kojih tri za cestu i dva za stazu, nude dovoljno izbora za sve stilove i sve razine vožnje, a još više užitka i mogućnosti prilagođavanja omogućava instrument ploča napravljena za jednostavno korištenje.

Ono što oduzmeš je dobitak

Poput RS 660, Aprilia Tuono 660 može se pohvaliti nevjerojatnim omjerom snage i težine. Težina s tekućinama iznosi svega 183 kg što s 95 KS rezultira rekordnim omjerom u klasi te Tuono postaje sportski “naked” prikladan za svakog vozača na cesti i na stazi.

Neusporedivi stil

Biraj između crne Concept, sive Iridium ili posebne Acid Gold, do sada dostupne samo na RS 660, koja već postavlja nove standarde stila i estetike u svijetu motocikala.

 

Kategorije:

Hotspot Aprilia Tuono 660

aprilia tuono 660 motor
aprilia tuono 660 dnevna svjetla
aprilia tuono 660 tehnologija

Ono što oduzmeš je dobitak

Poput RS 660, Aprilia Tuono 660 može se pohvaliti nevjerojatnim omjerom snage i težine. Težina s tekućinama iznosi svega 183 kg što s 95 KS rezultira rekordnim omjerom u klasi te Tuono postaje sportski naked prikladan za svakog vozača na cesti i na stazi.

Oblikovan vjetrom

Kad je stil u pitanju, Tuono 660 ima sve osobine koje očekujete od Aprilia sportskog motocikla. Uske, kompaktne dimenzije naglašavaju njegovu dinamičnu prirodu. Besramno je od modela RS 660 uzeo inovativne dvoslojne oplate za poboljšanu aerodinamiku, rezultat rigoroznih ispitivanja u zračnom tunelu.

aprilia tuono 660 okvir

Sve počinje s okvirom

Aluminijski okvir i stražnja vilica Tuona 660 je uistinu veličanstvena struktura. Kao da to nije dovoljno, tu je i Kayaba podesivi ovjes, a da ne spominjemo to da dimenzije šasije poboljšavaju odziv i upravljivost kroz poboljšanu geometriju upravljača.