Aprilia RS 660

12.249,00 

SPORTSKA OSOBNOST

Budućnost poštuje tradiciju proizvođača iz Noalea koji je dugo poznat po inovacijama i prepoznatljivom karakteru. Sportskom osobnošću i zadivljujućim suvremenim linijama, RS 660 donosi pobjedničko iskustvo Aprilije sa staze na cestu. Jedinstveni dizajn oblikuje lagani, kompaktni motocikl uskog, elegantnog izgleda. Stabilan pri visokim brzinama, stvoren je za zabavu i uživanje u vožnji. Izbor boja uključuje potpuno novu Acid zlatnu koja dodatno naglašava dizajn te mladu, dinamičnu osobnost ovog motocikla.

NOVO ISKUSTVO VOŽNJE

Položaj vozača u vožnji pažljivo je dizajniran kako bi pružio udobnost na cesti i idealnu raspodjelu težine. Savršena ravnoteža pri rasporedu sjedala, oslonaca za noge i upravljača omogućava dinamički položaj u vožnji. Svemu tome dodaj izbor pet različitih modova vožnje za različite uvjete na stazi i cesti i imaš sve sadržaje potrebne za uistinu uzbudljivo iskustvo vožnje.

VELIKI IZBOR DODATNE OPREME

RS 660 dizajniran je kako bi se na njega mogao montirati niz dodataka koji doprinose ne samo performansama, stilu i udobnosti nego i omogućavaju vozaču izražavanje svoje osobnosti.

 

Kategorije:

Hotspot Aprilia RS 660

aprilia rs 660 agregat
aprilia rs 660 led svjetla
aprilia rs 600 abs