Aprilia SR GT 200

4.649,00 

Savršena kombinacija

Agilan, dinamičan, izvrsnih performansi u svim uvjetima, Aprilia SR GT 200 ističe se novim jednocilindričnim agregatom od 174 cm³. Razvija snagu od 13 kW pri 8.500 okretaja te okretni moment od 16,5 Nm pri 7.000 okretaja što ga čini snažnim, praktičnim skuterom za svladavanje gradskog prometa lakoćom.

Gradski duh, sportski stil

Aprilia SR GT kombinira jedinstveni stil inspiriran svijetom motocikala, s performansama i tehnologijom koja se prilagođava svakoj situaciji. Lako se nosi s preprekama u gradu, tramvajskim prugama, šahtovima, rupama i neravninama, ali je isto tako spreman na duža putovanja zahvaljujući spremniku goriva kapaciteta 9 litara koji omogućava domet od oko 350 km.

Sportski skuter ne samo izgledom

Sportski duh SR GT-a vidljiv je na prvi pogled; oštre, originalne linije, sportska završna obrada, visoko kvalitetni materijali i talijanski stil. Široki cjevasti upravljač zrači čistim motociklističkim stilom, dok ga okvir od dvostruke kolijevke i ovjes stavljaju 175 mm od tla što ga čini brzim, agilnim i nezaustavljivim kad je u pitanju svladavanje prepreka.

Kategorije:

Aprilia SR GT 200