pdf BOŽIĆNI CJENIK PVG

300px American Express svgmcDiners

SHIRO moto kacige

shiro ban

MOTO MONDO d.o.o.

Hanuševa bb
10000 Zagreb
Croatia

tel : 01/3012 700
tel : 01/3012 800
fax: 01/3012 900

prodaja@moto-mondo.hr

servis@moto-mondo.hr 

top100c1

MP3 300 HPE Sport LT EURO5

Jednocilindrični, četverotaktni Piaggio HPE
278 cm³
19.3 KW pri 7750 o/min
26 Nm pri 6.500 o/min

53.910 kn
Opis

PIAGGIO MP3 300 HPE SPORT

VIŠE NAGE NO IKAD

Novi četverotaktni, četvero ventilski, tekućinom hlađeni 300 HPE (High Performance Engine) agregat s elektronskim ubrizgavanjem nudi maksimalne performanse i nižu potrošnju goriva. Pruža, s jedne strane izuzetan odziv na gas, a s druge strane fantastičnu brzinu, što ga čini idealnim za bilo kakvo putovanje, uključujući i autoputove.

SPORTSKA OSOBNOST

Crni matirani detalji poput “kravate” na prednjem oklopu, središnji tunel i rukohvati za suvozača daju ovom skuteru izrazito sportski izgled. Prednji amortizer je u žarko crvenoj boji, a kontrast koji je izražen šavom sjedala još je jedna naznaka snage i odvažnosti. Vrijedi istaknuti i prednje valovite kočne diskove te podnicu s aluminijskim umetcima kao dva od mnogih dodataka koji dolaze u serijskoj opremi.

OSTANITE POVEZANI

Piaggio Mia multimedijska platforma dolazi u serijskoj opremi modela Piaggio MP3 300 HPE Sport i spaja vaš pametni telefon s elektronskim sustavom skutera te ga pretvara u moćni alat prepun informacija. Možete pristupiti kartama, svojim putovanjima, pratiti tlak u gumama i opće stanje vozila jednim pritiskom tipke. To je tek manji dio funkcija koje su vam stalno na dohvatu ruke.

UDOBNOST NA CESTI

Piaggio MP3 300 HPE Sport pruža idealnu kombinaciju udobnosti i funkcionalnosti, počevši od redizajniranog sjedala u dvije razine i nožnog oslonca koji je sada još jednostavnije koristiti. Izazivamo vas da pronađete udobnije skuter u ovoj kategoriji! Vožnja je za suvozača udobnija no ikad zahvaljujući poboljšanom, opuštenom položaju koji je rezultat ne samo povišenog sjedala nego i oslonaca za noge koji su neprimjetni kad su sklopljeni. Uz sve to integrirani ABS sustav i ASR sustav protiv proklizavanja kombinacija je za izuzetnu sigurnost i po najopasnijim podlogama.

SPREMAN ZA AKCIJU

Suvremeni, sportski dizajn neprimjetno se stapa s odvažnim prednjim oklopom i stvara elegantne, lagane linije. Prednji kraj, s dva kotača, izgleda gipko zahvaljujući blatobranima sportskog izgleda jednim dijelom u boji vozila. LED svjetla i veliki LCD ekran jasan su pokazatelj sve veće uloge koju tehnologija ima te njegove sportske orijentacije.

Zaključak: ovo je dinamičan, agilan skuter koji pruža izvanredno iskustvo vožnje i ne pristaje na kompromise.