Vespa GTS Super 300 Euro 5

7.349,00 

SUPER IME, SUPER PERFORMANSE

Obnovljenog dizajna, Vespa GTS Super spremna je odvesti vas u još uzbudljivije pustolovine i izazvati još jače emocije. Riječ je o modelu sportskog duha koji usvaja najnoviju tehnologiju na nove, iznenađujuće načine. Različite verzije nadilaze jednostavne promjene boja, omogućavajući svakome da u potpunosti izrazi svoj stil i individualnost.

Ističe se u gomili

U sjedalu Vespe GTS Super uvijek ćete biti zapaženi, čak i u gradskoj gužvi. Sjajni krom uokviruje prekrasne pastelne i sjajne boje, naglašavajući paletu koja je uvijek usklađena sa sjedalom i interijerom. Nijedan detalj nije prepušten slučaju na ovoj Vespu koja je spremna osvojiti vas na prvi pogled.

Super dinamična

Agregat 300 HPE (High Performance Engine) na Vespi GTS Super opravdava svoje ime. Prepun je tehnologije koja osigurava vrhunske performanse i minimalnu potrošnju goriva. Jednocilindrični agregat snage 17,5 kW pri 8250 o/min (23,8 KS) i najvećim okretnim momentom od 26,0 Nm pri 5250 o/min, idealan za one koji žele iskusiti grad na drugačiji način.

Osjetite vezu

Nova analogno-digitalna LCD instrument ploča, pokretanje bez ključa, daljinsko otvaranje sjedala i sustav Bike Finder čine Vespu GTS Super izvanredno opremljenim suputnikom. Možete se još snažnije povezati s njom ako odlučite instalirati Vespa MIA, dodatak koji povezuje pametni telefon s elektroničkim sustavom na vozilu putem Bluetootha, nudeći ekskluzivne značajke za još udobniju i zabavniju vožnju.

Kategorije:

Vespa GTS Super 300 Euro 5

vespa gts super volan
Vespa gts super full led svjetla
Vespa GTS Super stražnje sjedalo