Vespa GTS Super 125 Tech Euro 5

6.599,00 

SUPER IME, SUPER PERFORMANSE

Obnovljenog dizajna, Vespa GTS Super spremna je odvesti vas u još uzbudljivije pustolovine i izazvati još jače emocije. Riječ je o modelu sportskog duha koji usvaja najnoviju tehnologiju na nove, iznenađujuće načine. Različite verzije nadilaze jednostavne promjene boja, omogućavajući svakome da u potpunosti izrazi svoj stil i individualnost.

Ekskluzivni TFT ekran

 TFT zaslon u boji, veličine 4.3″,pomoći će vam da svaki detalj bude pod kontrolom, a sustav Vespa MIA koja omogućava povezivanje vašeg pametnog telefona i vozila, a na ovom modelu dolazi u serijskoj opremi, uključuje i GPS navigaciju*. Vožnja nikad nije bila lakša i zabavnija!

Vespa MIA u serijskoj opremi

Serijska oprema Vespa GTS SuperTech uključuje sustav povezivanja Vespa MIA, tehnologiju koja vam omogućuje povezivanje pametnog telefona s elektroničkim sustavom na vozilu putem Bluetooth veze. Na ovaj način moguće je dobiti ukupnu statistiku svakog putovanja i bolje upravljati pozivima, porukama i glazbenim popisima za reprodukciju, bez skidanja ruku s upravljača.

Klasična i avangardna

Najnovija tehnologija susreću se s bezvremenskim dizajnom Vespe u kombinaciji svijetlih, teksturiranih i matiranih boja koje daju život naelektriziranim igrama svjetla i kontrasta. Ističu se tehnički detalji u toploj sivoj i fluorescentnoj zelenoj boji, sjedalo od visokokvalitetnih materijala i kontrastnih šavova, pretinac ispod sjedala s LED svjetlom, kao i dizajn te posvećenost detaljima koji Vespu čine neponovljivom.

Kategorije:

Vespa GTS Super 125 Tech Euro 5

Vespa gts super tech ergonomija
vespa gts super tech ergonomsko sjedalo