Vespa GTS Super 125 Sport Euro 5

6.399,00 

SUPER IME, SUPER PERFORMANSE

Obnovljenog dizajna, Vespa GTS Super spremna je odvesti vas u još uzbudljivije pustolovine i izazvati još jače emocije. Riječ je o modelu sportskog duha koji usvaja najnoviju tehnologiju na nove, iznenađujuće načine. Različite verzije nadilaze jednostavne promjene boja, omogućavajući svakome da u potpunosti izrazi svoj stil i individualnost.

Privlačan dizajn

Vespa GTS SuperSport dolazi u sjajnim i mat bojama, s umetcima karbonskog izgleda i sjajnim crnim elementima koji dodatno ističu boju vozila. Obogaćena je brojnim detaljima i sportskom grafikom, opremljena izvrsnim sjedalom koje se ističe visokom kvalitetom materijala i kontrastnim šavovima.

Vespa MIA u serijskoj opremi

Serijska oprema Vespa GTS SuperSport uključuje sustav povezivanja Vespa MIA, tehnologiju koja vam omogućuje povezivanje pametnog telefona s elektroničkim sustavom na vozilu putem Bluetooth veze. Na ovaj način moguće je dobiti ukupnu statistiku svakog putovanja i bolje upravljati pozivima, porukama i glazbenim popisima za reprodukciju, bez skidanja ruku s upravljača.

Uvijek spremna na akciju

Agregat 125 i-get sa sustavom Start & stop idealan je za one koji se suočavaju s gradskim prometom ili čestim zaustavljanjem i kretanjem. Svestrani agregat nudi glatku vožnju te ga odlikuje brzi start, a užitak vožnje povećava nova analogno-digitalna  LCD instrument ploča prikazom niza putnih informacija koje olakšavaju gradske pustolovine.

Kategorije:

Vespa GTS Super 125 Sport Euro 5

Vespa GTS Super Sport kontrolna ploča
Vespa GTS Super Sport full led
Vespa GTS Super Sport motor
Vespa GTS Super Sport sjedalo