Vespa GTS Super 125 Euro 5

6.199,00 

SUPER IME, SUPER PERFORMANSE

Obnovljenog dizajna, Vespa GTS Super spremna je odvesti vas u još uzbudljivije pustolovine i izazvati još jače emocije. Riječ je o modelu sportskog duha koji usvaja najnoviju tehnologiju na nove, iznenađujuće načine. Različite verzije nadilaze jednostavne promjene boja, omogućavajući svakome da u potpunosti izrazi svoj stil i individualnost.

Ističe se u gomili

U sjedalu Vespe GTS Super uvijek ćete biti zapaženi, čak i u gradskoj gužvi. Sjajni krom uokviruje prekrasne pastelne i sjajne boje, naglašavajući paletu koja je uvijek usklađena sa sjedalom i interijerom. Nijedan detalj nije prepušten slučaju na ovoj Vespu koja je spremna osvojiti vas na prvi pogled.

Super dinamična

Vespu GTS Super pokreće jednocilindrični 125 i-get agregat najveće snage od 10,3 kW pri 8750 o/min (14 KS) i najvećeg okretnog momenta od 12,0 Nm pri 6750 o/min. Pouzdan je kad je u pitanju brzina i ubrzanje, a dodatno je poboljšan RISS sustavom (Regulator Inverter Start & Stop System), koji vožnju čini još učinkovitijom i tišom.

Osjetite vezu

Nova analogno-digitalna LCD instrument ploča, pokretanje bez ključa, daljinsko otvaranje sjedala i sustav Bike Finder čine Vespu GTS Super izvanredno opremljenim suputnikom. Možete se još snažnije povezati s njom ako odlučite instalirati Vespa MIA, dodatak koji povezuje pametni telefon s elektroničkim sustavom na vozilu putem Bluetootha, nudeći ekskluzivne značajke za još udobniju i zabavniju vožnju.

Kategorije:

Vespa GTS Super 125 Euro 5

vespa gts super volan
Vespa gts super full led svjetla
Vespa GTS Super stražnje sjedalo