Vespa Elettrica 45

6.999,00 

VESPA ELETTRICA 45

Ekološki duh Vespe koji pomaže gradovima da dišu, u kombinaciji s ikonskom Vespinom elegancijom na povezuje mobilnost na dva kotača i budućnost na cestama.

REVOLUCIJA ELEKTRIČNE MOBINOSTI

Suvremeno remek djelo električnog srca koje revolucionira mobilnost na dva kotača donoseći novu energiju ljepoti na cesti.

Kategorije:

Vespa Elettrica

SLUŠAJTE ZVUKOVE PRIRODE

Živahni električni motor Vespe Elettrice nudi izvrsno ubrzanje i kretanje na uzbrdici, što je čini idealnom za vožnju gradom. Ne samo da je okretna i udobna, nego njen potpuno tihi rad doprinosi kvaliteti života stanovnika grada.

vespa elettrica motor

VOZITE SE BEZBRIŽNO

Elettrica je utjelovljenje istraživanja i futurističkog dizajna, ali je i oličenje jednostavnosti korištenja. Kako bi je napunili, potrebno je samo izvući kabel ispod sjedala i priključiti u standardnu utičnicu ili javnu punionicu.

UŽIVAJTE U MULTIMEDIJSKOM SUSTAVU

Zahvaljujući aplikaciji Vespa MIA, Elettrica se putem TFT zaslona veličine 4,3 inča spaja s vašim mobitelom i pretvara instrument ploču u praktično računalo. Možete pratiti različite parametre vozila, javljati se na pozive, provjeravati poruke, koristiti glasovne naredbe i slušati glazbu.

OSMISLITE SVOJ STIL

Futuristički dizajn srebro-sivog tijela Vespe Elettrice 45 ostavlja snažan dojam u gradskom okruženju i ne dopušta da prođete neopaženo. Možete je prilagoditi kako bi odgovarala vašem osobnom stilu odabirom standardne plave (Electric Blue) ili neke od ostale tri boje obruba oplate, ukrasa na prednjoj “kravati, obruba kotača te zasjenjenja natpisa “Elettrica”.