Primavera 50 Disney Mickey Mouse Edition by Vespa Euro 5

4.499,00 

Disney i Vespa, dvije bezvremenske ikone

Mickey Mouse je zvijezda ograničenog izdanja Vespe koja je predodređena postati kolekcionarski primjerak. Skuter koji trebate iskusiti, fantastičan je suputnik koji oslobađa snagu mašte i otključava vaše želje za snovima.
Kako bi obilježili 100 godina Disneya, predstavljamo novu ograničenu seriju Vespe inspiriranu Mickey Mouseom, bezvremenskom Disneyjevom ikonom.

Disney Mickey Mouse Edition By Vespa

Vespa Primavera poprima boje najpoznatijeg Disneyjevog lika na svijetu sa žutim kotačima koji predstavljaju njegove cipele i crnim retrovizorima koji podsjećaju na njegove prepoznatljive okrugle uši. Izgled ovo jedinstvenog izdanja upotpunjuju crveni i crni detalji.

Osobnost Mickey Mousea

Jedinstveni, originalni dizajn izdanja koje slavi slobodu i bezbrižnost. Past ćete na šarm simboličkih elemenata koje utjelovljuju Disneyjev lik, poput bijelih obrisa siluete Mickey Mousea na crnoj pozadini, na prednjem štitu i na bočnoj strani, te njegov potpis na prednjem štitu i na sjedalu.

Potvrda o autentičnosti

Ispod sjedala Disney Mickey Mouse Edition By Vespa pronaći ćete prepoznatljivi Disney znak kao potvrdu autentičnosti ovog posebnog izdanja.

Kategorije:

Primavera 50 Disney Mickey Mouse Edition by Vespa Euro 5

vespa primavera disney edition prednja strana
Vespa Primavera Disney edition volan
vespa primavera disney edition sjedalo
vespa primavera disney adition agregat