Piaggio Mymoover

6.949,00 

Dostavno vozilo Piaggio Mymoover

Savršeni skuter za dostavu

SMART CITY, SMART DELIVERY

Piaggio Mymoover

Savršeni skuter za dostavu

Kad pomislite na gradsku dostavu, pomislite na Mymoover. Ima 3 kotača, stražnji prtljažnik  naginje se s vozilom pružajući stabilnost i upravljivost, a dizajn često zaustavljanje i kretanje čini jednostavnim, sigurnim i intuitivnim. Prtljažni prostor raspoređen na 3 pametno dizajnirane nosive strukture više je nego dvostruko veći od usporedivih skutera na dva kotača. Zadnje, ali ne i najmanje važno, dostupna je i verzija s “crnom kutijom” i čitačem identifikacije, što znači da je Mymoover u svakom trenutku povezan, a time i praćen.

PERFORMANSE – Evolucija gradske dostave
Sa svoja 3 kotača, Mymoover osigurava bolje držanje ceste u usporedbi s tradicionalnim skuterom. Rupe na cesti, makadam te druge smetnje poput vremenskih nepogoda svladava bez problema. Svaki kotač je opremljen diskom za kraći put kočenja, dok je zbog izostanka središnjeg nožnog oslonca parkira iznimno lako smanjujući rizik i napor.

DIZAJN – Najbolji u klasi
Mymoover jednostavno nema konkurenciju u svojoj klasi kad je u pitanju kapacitet prtljažnika. Prednji nosač može nositi 20 kg, a stražnji 60 kg uz ukupni obujam prtljažnog prostora od 261 litru. Povrh toga, dostupna je i torba za smještaj ispod upravljača koja može primiti još 5 kg tereta.

SIGURNOST – Potpuna stabilnost
Uz pomoć naprednog nagibnog mehanizma, teret na stražnjoj osovini prati naginjanje vozača i tim istovremeno smanjuje rizik od prevrtanja i poboljšava držanje ceste. Par stražnjih kotača dodatno povećava stabilnost kako bi Mymoover bio sigurniji od klasičnih skutera s dva kotača.

TEHNOLOGIJA – Uvijek povezani
Mymoover može biti opremljen “crnom kutijom” koja je spojena na središnji sustav, što znači da su podaci o vozilu u svakom trenutku dostupni, po pitanju lokacije, ali i kao pomoć pri analizi i izvještavanju o performansama skutera. U slučaju nezgode, aktivira se funkcija hitne dojave. 

 • NAGINJUĆI TERET
  Teret na Mymooveru ponaša se poput suputnika prateći kretnje vozača u zavojima i krivinama bez smanjivanja sigurnosti i stabilnosti. 
 • TRI KOTAČA, TRI KOČNICE
  S 3 kotača, Mymoover nudi dodatnu stabilnost i maksimalnu sigurnost te pruža udobnu vožnju čak i u teškim uvjetima. Svaki kotač ima pripadajući kočni disk za precizno, glatko kočenje dok sustav integralnog kočenja osigurava uravnoteženiju upravljivost u svim situacijama. 
 • USB UTIČNICA
  Mymoover dolazi opremljen USB utičnicom kako bi vozač mogao u vožnji puniti svoj mobitel ili drugi uređaj. 
 • BLACK BOX
  Mymoover može doći opremljen crnom kutijom koja u realnom vremenu prikuplja i odašilje podatke o vozilu središnjem sustavu za procesiranje i analizu niza informacija. U slučaju nezgode, crna kutija središnjici šalje sigurnosno upozorenje. 
 • ČITAČ IDENTIFIKACIJE
  Možete ugraditi i čitač identifikacije kao sustav prepoznavanja vozača putem kartice ili uređanja poput mobitela ili dlanovnika. 
 • UDOBNOST I STABILNOST
  Sa svega 760 mm visine, sjedalo omogućava vozaču lagano držanje nogu na tlu, za veću sigurnost i stabilnost. Podnica je ravna i prostrana, a veliki vjetrobran i štitnici za ruke pružaju djelotvornu zaštitu od vremenskih uvjeta.
MYMOOVER dostavno vozilo