Piaggio MP3 400 Sport Euro 5

11.399,00 

Tehnologija susreće sportski stav

Svojim ekskluzivnim i upečatljivim bojama u ponudi, MP3 400 HPE Sport odiše stavom “ne igraj se sa mnom”. Nedavne inovacije spajaju se s dizajnom koji je dinamičniji i odiše sportskim duhom više nego ikad, a nije samo ograničen na estetiku. Cijeli doživljaj vožnje podignut je na drugu razinu serijskom opremom koja uključuje Piaggio MIA, multimedijsku platformu za povezivanje skutera s pametnim telefonom kako biste lakoćom upravljali svojim popisom glazbe, pozivima i porukama.

Kategorije:

Piaggio MP3 400 Sport Euro 5

Iznimno udobna vožnja

Estetika Piaggio MP3 dobiva reviziju, inspiriranu najnovijim trendovima iz svijeta automobila. Potpuno LED osvjetljenje prikazuje odlučne i elegantne linije, dok proširena prednja strana nudi veću zaštitu. Redizajnirano sjedalo ne samo da je udobnije i za vozača i za suvozača, već također omogućuje opušteniji položaj vožnje za veću kontrolu čak iu najfrenetnijim situacijama.

 
piaggio mp3 sport 400 iznimno udobna vožnja

Poboljšane performanse agregata

Središte novog Piaggio MP3 modela je HPE agregat Euro 5 od 400 cm³, potpuno redizajniran kako bi pružio bolje performanse, smanjene vibracije i učinkovitiju potrošnju goriva.

Čisto uživanje u vožnji

Piaggio je spojio niz svojih najnovijih inovacija kako bi stvorio definitivni doživljaj vožnje, uključujući aktivaciju bez ključa za brzo i jednostavno paljenje, pretinac s USB priključkom, prostrani odjeljak ispod sjedala s unutarnjim svjetlom i TFT ekran u punom spektru boja, promjera 17,8 cm (7″), najveći u segmentu vozila na tri kotača.

piaggio mo3 sport 400 uživanje u vožnji