Piaggio MP3 400 Euro 5

10.899,00 

Neponovljiv i još napredniji

Učinkovitiji Euro 5 motor, sustav bez ključa, potpuno LED osvjetljenje, novi sustav kočenja i najveći TFT zaslon u boji na tržištu vozila na tri kotača. Novi Piaggio MP3 400 cc hpe spaja najnovija tehnološka dostignuća s modernijim i sportskijim dizajnom, nudeći svestranost i beskompromisan užitak u vožnji. MP3 su bili prvi skuteri na tri kotača, izum koji je Piaggio godinama usavršavao i koji danas označava novo poglavlje u povijesti urbane mobilnosti.

Kategorije:

Piaggio MP3 300 Euro 5

Poboljšan motor

HPE Euro 5 srce od 400 cc pokreće novu Piaggio MP3 liniju. To je potpuno redizajniran motor za povećanje performansi, smanjenje vibracija i još učinkovitije upravljanje potrošnjom goriva.

piaggio mp3 400 poboljšani motor
piaggio mp3 400 moderniji i sportskiji

Modernije i sportskije

Estetika Piaggio MP3 je obnovljena, nadahnuta najnovijim trendovima u automobilskom dizajnu, sa snažnim i elegantnim linijama istaknutim potpunim LED sustavom osvjetljenja.

 

Vožnja će biti pravi užitak

Piaggio je objedinio najnovije inovacije kako bi stvorio vrhunsko iskustvo vožnje: sustav bez ključa za brzo i jednostavno pokretanje, pretinac za pohranu na kontrolnoj ploči s USB priključkom, veliko donje sjedalo s pomoćnim svjetlom i 7″ TFT zaslon u boji, najveći na tržištu vozila na tri kotača.