Piaggio MP3 300 Sport Euro 5

7.449,00 

Spremni i nestrpljivi za polazak

Suvremeni, sportski dizajn skladno se spaja s čvrstim, prednjim dijelom kako bi se dobio uglađeni, lagani izgled. Jedinstveni prednji dio s pogledom na dva kotača vizualno je izdužen sportskim blatobranima u boji oklopa. LED dnevna svjetla (DRL) i veliki LCD ekran pokazuju njegovu tehnološku i sportsku snagu, dok njegova okretna i dinamična struktura nudi užitak u vožnji bez kompromisa.

Kategorije:

Piaggio MP3 300 Sport Euro 5

Snažniji no ikad

Četverotaktni agregat visokih performansi od 300 cm³, hlađen tekućinom, s 4 ventila i elektroničkim ubrizgavanjem, optimira performanse i pruža veću kontrolu potrošnje goriva. Osim toga, novi Piaggio MP3 300 HPE Sport nudi ne samo trenutno ubrzanje već i maksimalnu brzinu što ga čini idealnim za putovanje autocestom i za dulja putovanja.

piaggio mp3 sport 300 snažniji no ikad

Sportski karakter

Mat crna boja daje upečatljivi sportski stil detaljima poput  “kravate” na prednjem oklopu, bočnim stranama središnjeg tunela i rukohvatima za suvozača. Prednji crveni i stražnji amortizeri i kontrastni šavovi na sjedalu naglašavaju njegovu snagu i agresivan karakter, dok standardni elemetni kao što su prostor za noge s aluminijskim umetkom i valoviti kočni diskovi upotpunjuju cijelu sliku.

Jednostavno upravljanje

Redizajnirano sjedalo na dvije razine čini držanje nogu na tlu sigurnijim i lakšim, a istovremeno pruža razinu udobnosti vožnje koja je jedinstvena u ovoj kategoriji. Vaš će suvozač također uživati u opuštenijoj vožnji s praktičnim osloncima za noge koji se mogu sklopiti. Dolazi s integralnim kočnim sustavom s ABS i ASR sustavom za sprječavanje proklizavanja za dodatnu sigurnost čak i na najopasnijim površinama.

piaggio mp3 sport 300 jednostavno upravljanje