Piaggio Medley 150 S Euro 5

4.049,00 

PRAKTIČAN, DINAMIČAN, LAGAN … I PRIVLAČAN

Piaggio Medley stvorio je novu klasu Piaggio skutera velikih kotača koja kombinira prednosti agilnog i laganog skutera s prednostima velikih i snažnijih skutera velikih kotača.

Suvremeni sportski duh

Hitar i agilan, sportski  Piaggio Medley S 150 i-get nudi 12,4 Kw snage, što ča čini jednim od snažnijih skutera visokih kotača u srednjoj klasi, bez kompromisa po pitanju potrošnje goriva.
Mat crna završna obrada i elementi u crvenoj boji daju do znanja da se radi o sportskoj verziji.
Ne manje važno, Piaggio MIA multimedijski sustav dio je serijske opreme modela Medley S.

Kategorije:

Piaggio Medley 150 S Euro 5

Start&Stop

Start&Stop sustav koji koristi Piaggio Medley 150 i-get je RISS (Regulator Inverter Start&Stop System) te je dizajniran kako bi automatski ugasio agregat 1-5 sekundi od stajanja. Uistinu inteligentan način smanjivanja potrošnje goriva.

360° sigurnost

Sigurnost je u brojevima. U ovom slučaju, u promjeru kotača, 16’’ sprijeda i 14’’ straga, koji pružaju izuzetnu stabilnost i udobnost u vožnji. Bosch dvokanalni ABS sustav daje dodatnu dozu sigurnosti i pouzdanosti, a sve je zaokruženo uvođenjem kontrole proklizavanja za još bolje prianjanje na skliskim podlogama.

Toliko prtljažnog prostora

Smještaj spremnika za gorivo ispod podnice omogućio je prostor ispod sjedala dovoljno velik za smjestiti dvije integralne kacige, što je za skuter visokih kotača iznimno rijetko.

Slijedite Blue Sapphire prema sportskoj dimenziji

U gradu je nova nijansa plave. Boja Blu Sapphire podiže Piaggio Medley S na novu razinu agilnosti i funkcionalnosti, naglašene kontrastom s crvenim detaljima završne obrade.