Piaggio Medley 125 Euro 5

3.799,00 

PRAKTIČAN, DINAMIČAN, LAGAN … I PRIVLAČAN

Piaggio Medley stvorio je novu klasu Piaggio skutera velikih kotača koja kombinira prednosti agilnog i laganog skutera s prednostima velikih i snažnijih skutera velikih kotača.

Agilniji i dinamičniji no ikad

Nije samo hitar i agilan, nego i tehnološki pametan, Piaggio Medley 125 i-get nudi vam niz novih mogućnosti poput potpuno novih LED svjetala i napredne LCD instrument ploče koja pruža savršeni spoj funkcionalnosti i stila.
Što se tiče performansi, tu je novi Euro 4 Piaggio i-get četverotaktni, četvero ventilski tekućinom hlađeni agregat sa Start&Stop funkcijom. Snagom od 11 kW jedan je od najsnažnijih skutera srednje klase bez kompromisa po pitanju potrošnje goriva. Start&Stop sustav koji koristi Piaggio Medley 125 i-get je RISS (Regulator Inverter Start&Stop System) te je dizajniran kako bi automatski ugasio agregat 1-5 sekundi od stajanja. Uistinu inteligentan način smanjivanja potrošnje goriva.

360° sigurnost

Sigurnost je u brojevima. U ovom slučaju, u promjeru kotača, 16’’ sprijeda i 14’’ straga, koji pružaju izuzetnu stabilnost i udobnost u vožnji. Bosch dvokanalni ABS sustav daje dodatnu dozu sigurnosti i pouzdanosti, a sve je zaokruženo uvođenjem kontrole proklizavanja za još bolje prianjanje na skliskim podlogama.

Toliko prtljažnog prostora

Smještaj spremnika za gorivo ispod podnice omogućio je prostor ispod sjedala dovoljno velik za smjestiti dvije integralne kacige, što je za skuter visokih kotača iznimno rijetko.

Kategorije:

Piaggio Medley 125 Euro 5

piaggio medley digitalna instrumentalna ploča
piaggio medley prednje led svjetlo
Piaggio Medley pretinac ispod upravljača
piaggio medley abs