Piaggio Liberty 50 S Euro 5

2.749,00 

Snalažnjiv na ulici

Piaggio Liberty S 50 smjelija je inačica osnovnog modela Libertyja: prepoznaje se po crvenim šavovima sjedala, po kotačima, retrovizorima i ostalim crnim detaljima. Srce skutera je jednocilindrični Euro 5 agregat od 50 cm³ i-get tehnologije (Italian Green Experience Technology), s 3 ventila. Drugim riječima, vrhunske performanse, pouzdanost i smanjena potrošnja.

Puno detalja za lakšu upotrebu: odjeljak ispod sjedala može primiti jet kacigu s vizirom, pretinac za odlaganje je ispod upravljača, a instrument ploča je analogno-digitalna za maksimalnu jasnoću i danju i noću. Sportski izgled Liberty S 50 naglašen je sjajnom crnom i mat crnom završnom obradom. Prednji kotač je 16″, a stražnji 14″  te jamči iznimnu upravljivost i stabilnost u vožnji.

Kategorije:

Piaggio Liberty 50 S Euro 5

LCD ekran

Veliki prednji štit jamči dobru zaštitu u slučaju kiše i sportski klasični prepoznatljivi vertikalni element Piaggio. Analogno-digitalna instrument ploča modelu Piaggio Liberty 50 daje elegantni izgled: klasičnim instrumentima dodan je suvremeni LCD zaslon na kojem se informacijama može upravljati pomoću tipke s desne strane upravljača, dok se klasični brzinomjer nalazi na samom središtu upravljača.

piaggio liberty 50 lcd display
piaggio liberty 50 s praktičnost

Dovoljno mjesta za prtljagu

Sjedalo Libertyja otvara se jednostavnim pritiskom tipke na upravljaču. Ispod sjedala ima dovoljno prostora za jet kacigu s vizirom. Tu je i kuka ispod upravljača za smještaj vrećica na prostranoj podnici koja je dizajnirana kako bi pružila maksimalno udoban položaj nogu pri vožnji, a USB utičnica može se ugraditi u pretinac ispod upravljača.

Elegancija

Piaggio Liberty 50 S odlikuje se sportskim linijama koje su naglašene crnim detaljima. Nosač prtljažnika služi kao rukohvat za suvozača, a kotači od lagane legure ističu se svojim dizajnom sa sedam krakova. Praktičan pretinac ispod upravljača nudi mogućnost ugradnje USB utičnice za punjenje mobitela u vožnji.
Prednji oklop Piaggio Libertyja S 50 oblikovan je kako bi pružio bolju zaštitu od vremenskih uvjeta te je ukrašen klasičnim okomitim elementom prepoznatljivim za Piaggio.

piaggio liberty 50 s dizajn

Slijedite Blue Sapphire prema sportskoj dimenziji

U gradu je nova nijansa plave. Boja Blu Sapphire svojom naglašenom dinamičnošću podiže Piaggio Liberty S na novu razinu stila i odlučnosti.