Piaggio Liberty 50 Euro 5

2.699,00 

Najmanji član obitelji

Model Piaggio Liberty 50 općenito se smatra ulaznim modelom u obitelji Liberty koja također obuhvaća modele od 125 cm3 i 150 cm3. Dostupan također u sportskoj verziji, S, dugo je poznat i omiljen zbog svoje elegancije, lakoće i pametne tehnologije.
Pokretan agregatom od 50 cm3 s jednim cilindrom koji koristi i-get tehnologiju (Italian Green Experience Technology) sa sustavom razvoda s tri ventila nudi besprijekorne performanse kao i smanjenu potrošnju goriva.

Velika pažnja posvećena je konstrukciji šasije i završnoj obradi kako bi se omogućila najviša razina sigurnosti i najbolje moguće iskustvo u vožnji, s visokim kotačima (14″ stražnji i 16″ prednji) koji omogućavaju veću preciznosti i manevriranje.
Posljednje, ali ne manje vrijedno, praktični je aspekt kao što je prostrani odjeljak ispod sjedala koji prima integralnu kacigu, prostor za pohranu ispod upravljača i ploča s instrumentima koja vješto sjedinjuje analogne i digitalne elemente za maksimalnu vidljivost bez obzira na uvjete osvjetljenja.

Kategorije:

Piaggio Liberty 50 Euro 5

Display LCD ekran

Elegantna instrument ploča neprimjetno sjedinjuje analognu i digitalnu tehnologiju. Klasični mjerni uređaj s iglom nalazi se uz suvremeni LCD ekran koji se može očitavati pritiskom na tipku s desne strane upravljača. Široki prednji kraj znači povećanu zaštitu od kiše i omogućava savršenu pozadinu klasičnom Piaggio okomitom dizajnu.

piaggio liberty 50 lcd display

Čvrsta šasija

Okvir Piaggio Liberty 50 je jednostruki od visoko otpornih čeličnih cijevi koji pruža stabilnost u vožnji. Prednji ovjes je teleskopska hidraulična vilica, a straga su čvrsti hidraulični amortizeri.

Sve na dohvat ruke

Praktičan odjeljak za pohranu smješten ispod upravljača modela Piaggio Liberty 50 podijeljen je na dva dijela, te uključuje i opciju ugradnje USB priključka kako bi mogli puniti mobitel u vožnji. Ispod sjedala, koje možete otvoriti jednostavnim pritiskom na tipku nalazi se drugi prostrani odjeljak u koji se može staviti jedna jet kaciga s vizirom. Prijevoz vrećica i kupovina ne predstavljaju problem jer imate kuku za vrećice i ravnu podnicu.