Piaggio Liberty 150 S Euro 5

3.549,00 

Forma i sadržaj

Piaggio Liberty S 150 je veliki brat u obitelji Liberty. Najelegantniji, najprivlačniji i vrhunskih performansi. Također je i sportski veliki brat svojim blizancima, drugim “S” modelima. Lako ga je prepoznati po nizu detalja poput kotača, retrovizora i drugih elemenata u upadljivoj crnoj boji te crvenim šavom sjedala.

Kao i kod ostalih Liberty modela, nije sve u izgledu. Važna je i funkcionalnost. Dovoljno prostora nudi pretinac ispod upravljača, prostor ispod sjedala u koji stane integralna kaciga te prostrana ravna podnica s praktičnom kukom za vrećice smještenom ispod upravljača, a instrument ploča kombinacija je digitalne i analogne tehnologije.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, Piaggio Liberty S 150 pokreće zračno hlađen jednocilindrični agregat s tri ventila i elektronskim ubrizgavanjem koji koristi i-get (Italian Green Experience Technology) tehnologiju te udovoljava Euro 5 normi.

Kategorije:

Piaggio Liberty 150 S Euro 5

Detalji koji se ističu

Instrument ploča sastoji se od klasičnog analognog brzinomjera te plavog elegantnog LCD ekrana koji pokazuje razinu goriva, prijeđene kilometre i sat.

piaggio liberty 150 s abs na prednjem kotaču

Sigurnost na prvom mjestu

Ništa nije prepušteno slučaju kad je sigurnost u pitanju: kotači modela Piaggio Liberty S 150 veličine su 16” i 14”, a kočni sustav sastoji se od prednjeg diska promjera 240 mm i stražnjeg bubnja uz ABS samo na prednjem kotaču koji je Piaggio doradio u suradnji s Boschom, vodećim svjetskim proizvođačem auto-moto dijelova. Sigurnost i pouzdanost su zajamčeni.

Obilje prostora

Libertyju S 150 ne nedostaje prtljažnog prostora. Na ravnoj podnici ima dovoljno mjesta za odložiti vrećicu ili torbu obješenu na kukicu ispod upravljača gdje se nalazi i pretinac koji se zaključava, dok u prostor ispod sjedala može stati jet kaciga s vizirom, a otvara se pritiskom tipke na upravljaču.

piaggio liberty 125 s obilje prostora

Slijedite Blue Sapphire prema sportskoj dimenziji

U gradu je nova nijansa plave. Boja Blu Sapphire svojom naglašenom dinamičnošću podiže Piaggio Liberty S na novu razinu stila i odlučnosti.