Piaggio Liberty 150 Euro 5

3.499,00 

Izvanredne performanse

Za one koji traže nešto snažnije od modela 125 cm3, Piaggio je proizveo model Liberty 150 ABS. Iako je izgledom identičan svojem manje snažnom blizancu, ono što ih razlikuje je jednocilindrični agregat s ubrizgavanjem goriva koji, kao i ostatak obitelji, ima korist od i-get (Italian Green Experience Technology) tehnologije te isporučuje energičnih 9,3 kW pri 7.500 okretaja u minuti i okretni moment od 12,8 Nm pri 6.500 okretaja u minuti, što znači da ima obilje snage u svim uvjetima uz odličnu sigurnost u obliku ABS sustava samo na prednjem kotaču.

Kad je zaštita okoliša u pitanju tu je sve pod nadzorom i u skladu s Euro 5 normom.

Što se estetike tiče, ima onaj isti elegantan izgled kao i model od 125 cm3 i gume velikog promjera, 16” prednja guma i 14” stražnja guma koja je ključan element u dizajnu i savršen dodatak tako prepoznatljivim vizualnim karakteristikama kao što su okomiti dekorativni elementi na prednjem štitniku.

Posljednje, ali ne manje važno, činjenica je da Liberty 150 ABS nudi obilje prostora za prtljagu, kupovinu i slično s pretincem ispod upravljača i prostorom ispod sjedala koji je dovoljno velik da može primiti jet kacigu s vizirom.

Kategorije:

Piaggio Liberty 150 Euro 5

Pažnja posvećena detaljima

Ništa se ne prepušta slučaju kod Piaggio Liberty 150 ABS, počevši od LED parkirnih svjetala do ploče s instrumentima koja mudro sjedinjuje analognu i digitalnu tehnologiju gdje veliki brzinomjer zauzima ponosno mjesto među LCD multifunkcionalnim ekranom. 

piaggio liberty 125 euro 5 display
piaggio liberty 150 skuter za dvoje

Skuter stvoren za dvoje

Vozač modela Piaggio Liberty 150 ABS može biti siguran da će iskusiti najveću moguću udobnost sa savršenom kombinacijom sjedala, prostora za noge i upravljača zahvaljujući visini sjedala od 787 mm, prednjem dijelu koji omogućava dovoljno zaštite, čak i kod kišnog vremena. Niti suvozač nije zaboravljen, s udobnim, čvrstim preklopnim osloncima za noge i dugim, prostranim sjedalom.

Obilje prostora

Piaggio Liberty 150 ima dva pretinca za prtljagu. Prvi pretinac ispod  upravljača iz dva dijela može se zaključati, a u prostor ispod sjedala moguće je pohraniti jet kacigu s vizirom (pristup je omogućen pritiskom tipke na upravljaču).

piaggio liberty 150 obilje prostora