Piaggio Liberty 125 Euro 5

3.249,00 

Vozite se sigurno

Piaggio Liberty 125 ABS savršeno je rješenje za one koji traže neodoljivu kombinaciju stila, lakoće, jednostavnog upravljanja i sigurnosti. Ono što ga razlikuje je njegov superiorni standard upravljivosti, okretnosti i pouzdanosti sa svojom čvrstom tehnološkom osnovom, kao što su ABS kočni sustav, i-get (Italian Green Experience Technology) agregat s tri ventila, hlađen zrakom, s elektronskim ubrizgavanjem koji zadovoljava Euro 5 normu. Ukratko, izvanredne performanse, niska potrošnja, minimalni troškovi održavanja, smanjena buka i veća učinkovitost neovisno o uvjetima.

No, ne zaboravimo estetiku i dodatne detalje. Model Liberty 125 ABS pravi je primjer dizajna “Made in Italy ” i stila s kotačima od 14 i 16” koji naglašavaju klasičnu i elegantnu formu. Zatim, tu su i dodatni elementi kao što je praktičan prostor za pohranu ispod upravljača koji se otvara pritiskom ključa u bravi za pokretanje te prostran odjeljak ispod sjedala u koji stane jet kaciga s vizirom.

Kategorije:

Piaggio Liberty 125 Euro 5

Sve pod kontrolom

Piaggio Liberty 125 ABS savršeno sjedinjuje analognu i digitalnu tehnologiju na ploči za instrumente, klasični brzinomjer smješten je uz LCD ekran kojeg se aktivira pritiskom na tipku s desne strane upravljača. Njegove elegantne plave linije pokazuju razinu goriva i broj prijeđenih kilometara (ukupnih i dnevnih), a zahvaljujući digitalnom satu nema straha da ćete zakasniti na važan sastanak.

piaggio liberty 125 euro 5 display

Prednosti velikih kotača

Prednji kotač od 16” modela Piaggio Liberty 125 ABS omogućava stabilnost i preciznost u vožnji bez obzira na uvjete, dok stražnji kotač od 14” sa svojim velikim gumama od 100/80 pruža savršen kompromis između prianjanja i okretnosti. ABS samo na prednjem kotaču  Piaggio je razvio s tvrtkom Bosch.

Obilje korisnog prostora

Model Piaggio Liberty 125 ABS ima dovoljno prostora, počevši sa protu oklopom koji sadrži odjeljak u dva dijela koji se može zaključati, savršen za pohranu dokumenata i drugih malih svakodnevnih predmeta. Pritiskom na tipku na upravljaču podignite sjedalo i tamo ćete pronaći drugi prostor za pohranu s obilnim prostorom za jet kacigu s vizirom.

piaggio liberty 125 obilje korisnog prostora