Piaggio Beverly 400 S Euro 5

6.999,00 

Spreman osvojiti grad

Uz 400 HPE agregat, Beverly se može pohvaliti jedinstvenom kombinacijom snage i stabilnosti.
Sportsku eleganciju naglašavaju prednji vjetrobran i dvostruki ispuh, dok veće gume i Piaggio MIA sustav za spajanje koji dolazi u serijskoj opremi podižu iskustvo vožnje na novu razinu.
Sportska S verzija dolazi s grafitno sivim detaljima, crnim sjedalom od dva materijala s dvostrukim šavom u dvije boje te tamno sivim kotačima.

Kategorije:

Piaggio Beverly 400 S Euro 5

Sportski stav

Novi 400 HPE agregat nije samo povećan zapremninom. Maksimalna snaga je 17% veća nego na prethodnoj 350 verziji, dok je okretni moment povećan 30% te Euro 5 agregat  sada isporučuje 35 KS čime je Beverly 400 doveo na sam vrh kategorije po pitanju omjera snage i težine.

Piaggio Beverly 400 S još više snage

Obilje prtljažnog prostora

Postavljanjem spremnika goriva u središnji tunel, iznad podnice, omogućilo je da prostor ispod sjedala postane dovoljno velik za smjestiti dvije jet kacige. Druga pogodnost koju ovo rješenje nudi je dolijevanje goriva bez silaženja sa skutera, kao i poboljšana centralizacija mase koja omogućava iznimno iskustvo vožnje.

Odlučan sportski stav

Beverly S poprima dinamičniju osobnost svojom prepoznatljivom elegancijom koja se sada prikazuje kroz čiste, odlučne linije i detalje koji naglašavaju njegov robustan, sportski stil. Autentičan primjer majstorske talijanske izrade, svojim spojem oblika i materijala oduzet će vam dah čim ga ugledate.