Piaggio Beverly 300 Euro 5

5.749,00 

URBAN CROSSOVER

Više od dva desetljeća nakon lansiranja prve generacije modela Piaggio Beverly 2001., najnoviji model je redizajniran, ali zadržava sportsku čvrstoću i elegantan dizajn koji su oblikovali povijest gradske mobilnosti. U svojim verzijama 300 i 400, elegantni Beverly i njegov sportski pandan Beverly S kombiniraju dinamičke kvalitete i upravljivost skutera velikih kotača s udobnošću GT skutera.

Upali motor i udobno se smjesti

Novi Beverly je dinamičniji nego ikad zahvaljujući čistim, oštrim linijama i detaljima koji naglašavaju sportsku, hrabru osobnost.

Kategorije:

Piaggio Beverly 300 Euro 5

Maksimalne performanse

Agregat 300 HPE pruža 23% više snage u odnosu na prethodni model, 16% više okretnog momenta te zadovoljava Euro 5 normu. Mehanički i elektronički dijelovi su dorađeni kako bi se optimizirale performanse i smanjila potrošnja goriva.

Piaggio Beverly 300 maksimalne performanse
piaggio Beverly 300 praktična tehnologija

Praktična tehnologija

Bike Finder funkcija omogućava lako pronalaženje skutera na punom parkiralištu aktivacijom pokazivača smjera i sirene. U središtu upravljača je LCD digitalna instrument ploča veličine 5,5”, a s obje strane upravljača nalaze se ergonomski oblikovane tipke.

Elegancija i puno više

Prepoznatljivi stil Beverly potvrđuje nizom privlačnih metaliziranih dodataka, poput nosača stražnjeg prtljažnika, oslonaca za noge suvozača, okvira instrument ploče u kombinaciji s novim tamno smeđim sjedalom dvostrukog šava u dvije boje.

piaggio beverly 300 dizajn