Aprilia Tuono V4 Factory 1100

21.449,00 

BRZ POPUT MUNJE

Aprilia Tuono V4 Factory ima performanse bez premca, s novim linijama, novom aerodinamikom s integriranim krilcima, stražnjom vilicom u stilu Moto GP, naprednom elektronikom i moćnih 175 KS, čime se ističe i na cesti i na stazi.

ULTRA GOLD GOVORI JASNO I GLASNO

Maksimalni izraz hypernaked fenomena Ultra Gold grafika prikazuje crno (i zlatno) na bijelo, počevši od detalja koji odražavaju nepogrešivu boju Öhlinsovog poluaktivnog ovjesa. Jer nema se što skrivati ​​i sve treba blistati.

SPEED WHITE LIMITED EDITION

Dominantnom bijelom bojom koja naglašava aerodinamičke linije i dizajn s integriranim krilcima, Speed White grafika uparena je s crvenim naplatcima kotača i ukrašena natpisom Aprilia sa strane te sportskom grafikom inspiriranom prototipom Aprilije RS-GP koji je jedan od glavnih igrača u MotoGP Svjetskom prvenstvu 2023.

Kategorije:

Hotspot Aprilia Tuono V4 Factory 1100

Razvijen na stazi, ali uvijek spreman za cestu

Tuono V4 Factory ne ostavlja traga sumnji da je namijenjen uzbuđenjima, adrenalinu i čistoj zabavi. Dizajniran za najzahtjevnije vozače koji se ne libe izaći na stazu, dolazi sa serijskom opremom, koja je sve samo ne obična, u obliku Öhlins Smart EC 2.0 poluaktivnog ovjesa.

aprilia tuono v4

Snaga i elektroničke kontrole za besprijekorne performanse

Pokretan četverocilindričnim motorom od 65° V jedinstvenih karakteristika, uski V oblik pruža poboljšanu raspodjelu težine i omogućuje kompaktniju šasiju. Maksimalna snaga od 175KS pri 11350 o/min i najveći okretni moment od 121 Nm pri 9000 o/min u skladu su sa zahtjevima Euro 5, dodatno pojačani novim, laganim ispuhom. Nova je i središnja elektronska jedinica Magneti Marelli 11MP ECU, s kapacitetom izračuna podataka za stvaranje sofisticiranih algoritama za poboljšanu snagu i performanse.

Trkaća stabilnost i agilnost

Okvir,  već prepoznat kao mjerilo po pitanju učinkovitosti i osjećaja u vožnji, dodatno je poboljšan dodatkom nove lagane aluminijske stražnje vilice s nižim ojačanim nosačem. Dizajniran za smanjenje mase i povećanje stabilnosti, testiran je na Aprilijinim motociklima koji su dominirali Svjetskim SBK prvenstvom i dalje razvijen po uzoru na MotoGP.

aprilia tuono v4 factory trkaća stabilnost
aprilia tuono v4 factory sjedište