pdf

SHIRO moto kacige

shiro ban

MOTO MONDO d.o.o.

Hanuševa bb
10000 Zagreb
Croatia

tel : 01/3012 700
tel : 01/3012 800
fax: 01/3012 900

prodaja@moto-mondo.hr

servis@moto-mondo.hr 

 

V7 Stone Centenario


76.500 kn
Opis

NASLIJEĐE ORLA

100 godina Moto Guzzi DNA vjerno se prenosila s modela na model. I danas nevjerojatni poprečni V dvocilindrični agregat u srcu je jedinstvenog Moto Guzzi stila, s više snage no ikad prije. Naslijeđe živi dalje u modelu V7 STONE CENTENARIO dizajniranom za izvanrednu agilnost, sigurnost i učinkovitost u jednom nezaboravnom motociklu koji će svaki zagriženi obožavatelj Moto Guzzija ili zaljubljenik u motocikle znati cijeniti. Postoji li bolji na čin za proslaviti stoljeće legendarnog orla koji utjelovljuje Made in Italy dizajn?

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

 AGREGAT
Klasični stil, suvremene performanse
Iako je V7 STONE CENTENARIO proslava prošlosti predstavlja budućnost s novim 850cc Euro 5 agregatom, najsnažnijim i najučinkovitijim ikad ugrađenim na ovaj model. Ova verzija poznatog Moto Guzzi zračno hlađenog poprečnog V dvocilindričnog agregata pruža 13 KS više što predstavlja nevjerojatnih 25% povećanja u odnosu na prethodnu generaciju agregata.


DIZAJN
Dostupan samo u 2021. godini
Kažu da se samo jednom živi, ali ako živiš dobro i jednom je dovoljno. Ovo je savršeni način za sumirati filozofiju kojom su se vodili dizajneri iz Mandella prilikom stvaranja definitivnog Moto Guzzija. Stvoren kao bi dirnuo u srce i dušu svakog obožavatelja poznatog orla, ovo posebno izdanje dostupno je samo u slavljeničkoj godini i predstavlja priliku života za biti dio nečeg uistinu posebnog.


STIL
Posveta na dva kotača

Novi V7 STONE CENTENARIO dolazi, kao što se može i očekivati od motocikla koji obilježava tako poseban trenutak, s nizom prepoznatljivih detalja koji odaju počast velikoj tradiciji Moto Guzzija. Od posebnog slavljeničkog logotipa na prednjem blatobranu do zelene boje koja priziva povijesni model “Otto cilindri”, sve do vintage sjedala u klasičnoj smeđoj i spremnika goriva u mat sivoj boji sa zlatnim orlom. Ovo je stroj koji poštuje povijest ali je i stvara.