CALIFORNIA 1400 TOURING

90° V-twin engine, 4-stroke, 4 valves, double ignition
1380 cc
71 kW (95,2HP) at 6500 min-1
120 Nm at 2750 min-1
Spremnik goriva 20,5 litara

185.690 kn
Opis

BESKRAJNI HORIZONTI

Osjećaj avanture i luksuza u savršenoj harmoniji. Ove osnovne karakteristike omogućavaju odvažno istraživanje i putovanje beskrajnim horizontima u makssimalnoj udobnosti. Tehnička rješenja, nove mehaničke komponente i inovativan no prepoznatljiv dizajn čine Californiju 1400 perjanicom ponude putnih motocikala i referentnim motociklom u klasi. Touring je najklasičnija verzija Californije, namijenjena onima koji puno putuju uz visoku razinu udobnosti, zaštitu od vjetra i mogućnost prijevoza prtljage kakve samo Moto Guzzi može ponuditi.

Uz  privlačni ''Patrol'' vjetrobran, dodatna kromirana prednja svjetla, bočne kovčege zapremnine 35 litara te zaštite pogonskog agregata i kovčega ovaj zavodljivi i tehnološko napredni motocikl s obiljem kroma opremljen je najvećim europskim V-Twin pogonskim agregatom koji će i tijekom cjelodnevnih vožnji uzbuđivati svojim zvukom i kad je potrebno, pružati ubrzanja kojima će ostaviti sva ostala vozila iza sebe.    

Osjetila će uživati i s ugašenim motorom, kad motocikl stoji ispred vašeg omiljenog kafića ili u vašoj garaži u kojoj možete istražiti motocikl do najmanjeg detalja. Tu zaista imate što vidjeti, od pogonskog agregata do konstrukcijskih detalja ili tehnoloških rješenja kao što su, po prvi puta u ovoj klasi motocikala, mogućnost odabira mape rada motora Turismo, Velocce i Pioggia ili tempomat koji je zajedno s elektronskim sustavom protiv krađe dio standardne opreme.

Bogat paket standardne opreme ne isključuje mogućnost dodatne personalizacije motocikla prema vlastitim željama i potrebama. Katalog dodatne opreme nikad nije bio opsežniji za Moto Guzzi motocikl.

Guzzi sportski ispušni lonci, kromirane i brušene komponente, sjedala presvučena različitim materijalima, kao i aplikacija za iPhone koja pretvara vaš iPhone uređaj u dodatnu instrumentnu ploču s podacima navigacije, putnog računala i tehničkim podacima.

Posebna pažnja posvećena je konceptu kombinacija dviju boja. Bijeli motocikl ukrašen je tamnim crtama na spremniku goriva po uzoru na povijesne verzije California Highway patrol, a klasična crna boja ukrašena je bijelim crtama koje podsjećaju na originalne verzije modela V7 i Californije 850. 

pdf 

 Moto Guzzi California 1400 Touring - official video